Składniki na 2 porcje
300g (porcja) śliwek
60g (6 łyżek) mąki owsianej
30g (3 łyżki) erytrolu
25g (duża łyżka) masła
Z owoców usunąć pestki, podzielić na połówki i przełożyć do płytkiego naczynia żaroodpornego lub kokilek. Masło rozpuścić i wymieszać z mąką oraz erytrolem. Posypać owoce powstałą kruszonką i zapiekać 25 minut w temperaturze 200 stopni bez przykrycia. Opcjonalnie przyozdobić cynamonem przed podaniem . Można podawać z jogurtem naturalnym.
Kontakt:
- 889 189 152
Anna Noculak
OPINIA PACJENTA: Bardzo polecam panią Anię!!!! Dzięki diecie czuje się o wiele lepiej. Wyników krwi nigdy nie miałam takich dobrych 😀😀😀 nigdy nie przypuszczałam, że można jeść i chudnąć 😉😉😉😉 moja rodzina również przy mnie odżywia się lepiej....każdemu będę polecać panią dietetyk 🤗🤗🤗 w krótkim czasie ...
08.02.2022
Twój komentarz